Det jämnar ut sig

Idag vaknade jag med en väldans ont i magen och det slutade inte värka. Led 9W UV lampa för UV-gel som jag beställde hem förut, och som jag trodde medföljde gellack grön, har kommit och jag har totalt missförstått produktbeskrivningen. Själva lampan lyser i uv ljus och är grön, ingen grön gellack medföljer. UV klänningen som jag köpte som var svart och vit är liten i storleken och jag är inte nöjd med den. Även de "vita" banden på klänningen var inte ens neonvit som jag av någon anledning trodde, utan banden var vit-guldiga med glitter. Alltså lyser den INTE i UV ljus, endast ytterst lite.
 
Jadu, det låter som om jag haft en riktigt dålig dag med bara massa bekymmer och elände men det blev faktiskt inte så och i slutendan och nu mot kvällen är jag riktigt glad. Värken i magen försvann efter att jag blev bjuden på banan av gulliga Jessica vid dagens föreläsning, tydligen var jag bara hungrig. Den gröna UV lampan lyser i UV ljus som gjorde att jag märkte att klänningen inte lyste, och även gjorde att jag märkte andra saker som faktiskt lyser i lägenheten som jag skulle kunna tänkas använda på neonpartyt. Det var ju bra att jag märkte att klänningen inte lyste i UV ljus så att jag kunde leta efter en annan som gör det.
 
Det gjorde att jag letade efter andra klänningar och av ett under har jag hittat klänningen som jag ville ha från början som är svart med en massa neonfärger på ryggen. Helt otroligt. Jag har även fyndat en crosstrainer på citiboard (liknande blocket.se) som nu står i lägenheten och väntar på att bli använd. Dagen jämnade ut sig och jag är nöjd och glad :)